Alles over energie in Brussel. Een initiatief van Sibelga
nl menu
Logo energids

Over Energids.be

Op het internet vindt u allerhande weetjes en tips over energie. Maar misschien heeft u wel een heel specifieke vraag? Welke info is dan correct en betrouwbaar?

Op zo’n momenten ziet u al snel door de bomen het bos niet meer. Daarom zijn we gestart met Energids.be. Een totaalconcept bestaande uit een website, een magazine, een nieuwsbrief en een app over energie in Brussel.

Een initiatief van Sibelga

We? Dat is Sibelga, distributienetbeheerder voor gas en elektriciteit in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Ons bedrijf telt zo’n 1000 werknemers die dagelijks in de weer zijn om gas en elektriciteit tot bij u thuis te brengen. Bovendien hebben we ook een team specialisten aan boord die de allernieuwste energietechnieken op de voet volgt: van zonnepanelen over warmtepompen, tot passiefbouw en slimme meters. Allemaal  inhouse expertise die wij met u willen delen om u wegwijs te maken in het doolhof van de energie.

Alles over energie, betrouwbaar en neutraal

Hoe? Via vragen en antwoorden. Bekeken door een technische, kostenbesparende en ecologische bril. Kortom, de energie van de Brusselaars in al haar aspecten. Wij mikken op concrete, praktische informatie. Duidelijke en gedetailleerde uitleg. En beloofd, geen blabla, en evenmin reclame. Naast gratis praktisch advies heeft Sibelga als niet-commerciële nutsmaatschappij voor u trouwens niets te koop…

Blijf op de hoogte!

Energids.be houdt voor u een vinger aan de pols. Lees het magazine, bezoek de website, schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf dankzij Energids als Brusselaar op de hoogte van alles wat u over energie moet weten.

Het Energids.be team

Sofie Brouw en Stéphanie Migeot werken allebei bij het departement Communicatie van Sibelga

Samen staan ze in voor de coördinatie van het magazine, de website en de nieuwsbrief. Zij bepalen de hot topics van Energids.be. Ons team experten, stuk voor stuk rasechte professionals, zorgt voor de opmaak van de teksten en waakt over de correcte inhoud.